A család menedzselése így könnyebb

Háromgyerekes anyaként az életem sokszor hektikus, nehéz fejben tartani a sok időpontot és dátumot, amiket be kell tartani a gyerekek programjai és a saját tennivalóim miatt. Sportedzések, orvosi időpontok, barátokkal találkozás, iskolai programok és különórák tömkelege zsong a fejemben sokszor, a saját munkám és háztartási tennivalók mellett. Ráadásul a férjem is elfoglalt, így néha nehéz megbeszélni előre a programokat, van úgy, hogy napközben is változnak a dolgok. 

Ezért nagyon örültem, amikor rátaláltam a Google naptár lehetőségére, hogy megosszam az időpont információkat vele. Nem kell más hozzá, mint Google regisztráció, és már használhatjuk is a naptár funkciót. Előnye még, hogy programok esetén emlékeztető értesítést küld a telefonomra.

A megosztáshoz számítógépen kell belépni a Google naptár részre, és bal oldalon a nevem mellett a három kis pöttyre kattintva megjelenik a settings and sharing opció. Ebben lehet felvenni más felhasználókat a naptáramba, külön beállítható a hozzáférési jogosultság szintje (megtekintés, szerkesztés)