EU-s pályázatírás a partnerközpontúság jegyében

A Learning Innovation Kft. 2000-ben alakult vállalkozás, akkreditált felnőttképzési intézmény. Elsősorban felnőttképzéssel, innovációs fejlesztésekkel, szervezetfejlesztéssel foglalkozik. Mindezek mellett pedig a források felkutatásában is segíti partnereit, hiszen munkatársai a releváns pályázati lehetőségeket jól ismerő és a projektgenerálás folyamatában is jártas szakemberek. Ezért azoknak a vállalkozásoknak, amelyeknek EU-s pályázathoz tanácsadó cég szükséges, a Learning Innovation megfelelő választás. 

E mellett pedig kommunikációs és üzleti tanácsadás, valamint marketing és értékesítési területen is releváns szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Üzleti tanácsadás keretében üzleti folyamatok elemzését, vizsgálatát illetve projektek önálló vezetését is vállalják. Kommunikációs tanácsadás keretében pedig PR, illetve marketing kommunikációs stratégia kidolgozásában és végrehajtásában is fordulhatunk hozzájuk a vállalkozások.

A Learning Innovation Kft. számára kiemelten fontos a partnerközpontúság és a képzések kiemelkedő színvonala. Ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az 1000-nél is több képzés közel 14 ezer elégedett résztvevője.