Ismerd meg Dobogókő misztikus világát!

Dobogókő az egyik legérdekesebb kirándulóhely hazánkban, ahol sokak szerint olyan gyógyító energiák összpontosulnak, mint sehol máshol az országban. Aki ellátogatott már ide, bizonyára érezte azt a különleges, emelkedett hangulatot, ami magával ragadja az ide érkezőt. 

Ha csupán egy rövid kirándulásnál többet szeretnénk eltölteni itt, többféle szálláslehetőség közül is válogathatunk. Érdemes akár több napra is eljönni, és töltődni a hely pozitív energiáival, élvezni a miliőt amit a csendes, nyugodt környezet és a csodaszép természeti környezet kínál.

A Kincs Apartman Dobogókőn található, csendes környezetben, ahol tökéletes feltételeket találunk a testi, lelki és szellemi feltöltődéshez. Az udvaron dézsafürdőben lazíthatunk, a gyermekes családok számára pedig egy kis csúszdát is elhelyeztek a házigazdák. Aki szeretne kipróbálni valami újat, a jurtákban érdemes helyet foglalnia, amelyekhez saját vizesblokk is tartozik. Azok számára pedig, akik az otthonihoz hasonló kényelmet keresik, az apartman lesz jó választás.