Kényelem és gyorsaság az álláskeresésben

A kényelem mindent felülír. Az emberek pedig szeretnek egyszerűsíteni, így az internet segítségével manapság az élet minden területén egyre gyorsabbá és komfortosabbá válik az ügyintézés. Nincs ez másként az álláskereséssel sem.

Nyomtatott apróhirdető vagy álláshirdető lapok már nem léteznek. Ezeket felváltották az internetes állásportálok és a cégek karrier oldalai. Az online álláskeresés tehát sosem volt még olyan könnyű, mint napjainkban. 

A Jobtain Kft. Magyarország egyik vezető munkaerő közvetítéssel és kölcsönzéssel foglalkozó vállalata. A Jobtain emberközpontú és segítőkész hozzáállásáról ismert kollégái 11 hazai irodájukban és az éjjel-nappal látogatható internetes honlapjukon fogadják a megkereséseket. Az online állásportálon szakmával vagy szakma nélkül végezhető szellemi és fizikai munkák tucatját találhatjuk. Az állásokat megyénkként és típus alapján is szűrhetjük, a jelentkezési űrlap minden pozíció leírásának a végén szerepel. Ha még nem rendelkezel önéletrajzzal, az sem baj, a Jobtain ennek elkészítésben is segít!