A mentális és lelki egészség legalább olyan fontos, mint a fizikai

Azonban ezt sokan még ma sem ismerik fel egyből. Sokan úgy gondolják, hogy bármekkora terhet is cipelnek, képesek azt egyedül megoldani, és nincs szükségük segítségre, különösen nem egy idegen emberére.

Pedig legtöbbünknek érdemes lehet időnként felkeresni egy szakembert, aki nem tesz mást, csak meghallgat, és ezzel is terelget egy olyan úton, amelynek a végére érve valószínűleg sokkal jobban fogjuk magunkat érezni. Bajnai Nóra, II. kerületi pszichológus, coach, sport szakpszichológus. Pszichológus diplomáját az Eötvös Loránd Tudományegyetem Kognitív, – és Fejlődéslélektan mesterképzési programján szerezte meg 2013-ban. Az egyetem eleje óta tudatosan készült a pszichológus szakmára. Sok időt és energiát fektetett abba, hogy az elméleti tanulmányok és a kutatómunka mellett releváns, gyakorlati szakmai tapasztalatot szerezzen klinikai, ill. gyermekvédelmi területeken is.

Munkájával párhuzamosan 2013-tól szakpszichológus képzésben vett részt, és 2015. nyarán sportszakpszichológus diplomát szerezett.  A képzés elejétől, 2013-tól foglalkozik gyermek és felnőtt élsportolók és amatőr sportolók pszichés – mentális „vezetésével”, segítésével.