Kikapcsolódás távol a világ zajától

Rohanó világunkban nincs is nagyobb kincs, mint néha elvonulni valahová és átadni magunkat olyan tevékenységeknek, melyek testi-lelki megnyugvást hoznak. Elsőre általában mindenkinek egy wellness hétvége jut az eszébe, de miért is kellene több tucat (nagyobb szállodáknál több száz) ember között tipródni? Megtehetjük ezt egy hangulatos, egyedi és kikapcsoló közegben is.

A Dobogókőn épült Kincs Apartman és Jurtaszállás varázslatos, erdei környezetben vár. A természet közelsége és a térség spirituális atmoszférája sehol máshol nem érezhető nyugalmat áraszt. A hely ideális a kisebb vagy nagyobb családi kikapcsolódásokhoz, vagy egy rövidebb romantikus időtöltéshez a szerelmünkkel. Az összkomfortos apartman mellett kettő darab, télen-nyáron használható jurta áll. Utóbbi nagy kedvence a kalandosabb kirándulások kedvelőinek. A kertben játszóvár és kerti sütögető található.

Emellett a fürdőzés élményét sem hagyjuk ki, ha kipróbáljuk a fatüzelésű, parajdi sós dézsafürdőt. Minden hasznos információt megtalálható ezen a linken.