Kipróbáltam a kender tartalmú arckrémet

A szépségápolásban is kezd elterjedni a CBD-t és kenderolajat tartalmazó készítmények használata, mert a gyártók és a fogyasztók is felfedezik a növény bőrre vonatkozó jótékony hatását.

Nekem érzékeny, rosacea-ra hajlamos bőröm van, tehát piros hajszálerek jelennek meg az arcomon, és a hidegre illetve melegre is érzékeny a bőröm. Mivel olvastam, hogy a kender alapú arckrém CBD olaj tartalma révén nyugtatja a bőrt, hidratál és a ráncokat is segít megelőzni, úgy döntöttem, hogy kipróbálom.

A Sativa beauty arckrémje egy szép zöld csomagolásban érkezik, mivel a termék is 100%-ig természetes, csupa organikus összetevővel- emiatt nem aggódtam, hogy kipróbáljam érzékeny arcbőrömre. Igényes a kis doboza, a termék pedig henger alakú műanyag dobozkában van, melyet nyomófejjel lehet kiadagolni – ez praktikus és higiénikus egyszerre, szeretem az ilyet. Az illata enyhe és diszkrét, igazán kellemes természetes hatású. A bőrömet nem tette zsíros hatásúvá, úgyhogy tetszett a termék. Hosszabb távú használat eredményeit egy következő bejegyzésben osztom majd meg.