Programok a hosszú hétvégére

Április utolsó napjaiban végre eljön a jó idő, élvezhetjük a kinti programokat, többfelé majálisokat tartanak. Aki szereti a zajosabb, változatosabb rendezvényeket, annak ajánljuk a Budapest XI. kerületben megrendezett majálist, ami Magyarország legnagyobb majális rendezvénye. Itt 9-20 óra között kirakodóvásárral, kézműves foglalkozásokkal, szalonnás rántotta reggelivel várják a közönséget, a gyerekeknek pedig ugrálóvár, akadálypálya, állatsimogató, gyerekkoncertek, interaktív mesejáték és hadi bemutató is lesz. A nagyobbaknak íjászat és jurtaállítás oktatás is lesz.

Aki egy kicsit nyugalmasabb, elvonulósabb programot szeretne a hétvégén, annak érdemes egy hegyvidéki kirándulós hétvégét terveznie. Ebben a gyönyörű időben már kizöldült az erdő, aktívak a madarak és egyéb erdei állatok, így lesz látnivaló ott is bőven. 

Mi a Pilisben szoktunk ilyenkor túrázni egyet, hétvégére pedig szállást is szoktunk foglalni a Kincsszallas.hu oldalon. Itt valódi jurta sátrakban alhatunk, ahol kényelmesen, de mégis természet közelben pihenhetünk az erdő szélén. Innen indul számos kiránduló útvonal, és a Dobogókő feltöltő energia központját is élvezhetjük.