Ámulatba ejtő turisztikai fejlesztések

A pandémia előtti években megszokhattuk, hogy sorra jelentik be a grandiózus turisztikai beruházásokat. Ezek a fejlesztések olyan komplex turisztikai attrakciók, amelyek rendkívül sokféle szolgáltatással várják a pihenni vágyókat.

Az egyik ilyen nagy volumenű fejlesztés megálmodója Zsuffa Ákos turisztikai szakértő, aki elkötelezett szereplője az iparágnak. A szakember olyan komplexumot hozott létre Pécs mellett, Pogány településen, amely egészen egyedülálló a régióban, így hozzájárul a térség turisztikai vonzerejének növeléséhez. A pogányi élménypark turizmus projekt azért is különleges, mert egy óriási, 23 hektáros területen alakították ki az élményparkot, ami szemléletformáló is egyben, hiszen az egész komplexumban szelektíven gyűjtik a hulladékot, és napkollektorok biztosítanak megújuló energiaforrást, így felhívják a figyelmet a környezettudatosságra is.

Zsuffa Ákos a hazai turizmus elkötelezett szakértőjeként olyan szolgáltatásban gondolkodott, amely többféle célközönséget is képes megszólítani: ugyanis az élménypark és szálloda mellett konferenciaterem is épült, amely így a családok mellett az üzleti utazók számára is vonzó úticélt jelent.