Engedélyezett képzések

A folyamatos szakmai képzés minden munkavállaló célja kell, hogy legyen, hiszen naprakész tudás nélkül nem maradhatnak versenyképesek a munka világában.

A Learning Innovation elsősorban humán területen tevékenykedő vállalkozás, amely már több, mint 20 éve van jelen a hazai üzleti életben. Tevékenysége kiterjed a felnőttképzésre, üzleti tanácsadásra, pályázatírásra, valamint a projektgenerálás és projekt menedzsment területén is jártasak a cég szakemberei.

A felnőttképzések között engedélyezett képzések is megtalálhatóak, amelyek a hatályos jogszabályi feltételeknek mindenben megfelelő képzések. A felnőttképzés körébe tartoznak a dolgozók számára szervezett képzések is, amelyekre nagy szükség van, hiszen csak képzett munkavállalókkal lehet sikeres egy szervezet hosszú távon, és csak jól képzett munkavállalókkal tudja megőrizni a piaci pozícióját. Érdemes tudni, hogy a képzések egy része pályázatban is elszámolható, ezzel csökkenthetőek a vállalkozás költségterhei, így nem kell lemondani a munkavállalók képzéséről a magas költségekre hivatkozva.