Így válassz nyílászárót, ha számodra is fontos a környezettudatosság

A fenntarthatóság mára az építőiparban is fontos szempont lett. A pazarló és elavult technológiákat alkalmazó cégek hatalmas versenyhátrányba kerülnek, hiszen a megrendelők felfogása is megváltozott. Bármilyen területet is nézünk, a környezetvédelmi szempontok első helyre kerültek.

A Deceuninck Csoport jelenleg a világ második legnagyobb PVC nyílászáró-profilgyártója. A cég elkötelezett a folyamatos fejlesztések és innovatív megoldások iránt. Szabadalmaztatott rendszereik hozzájárulnak a minél alacsonyabb karbonlábnyomú otthonokhoz.

A Te Ablakod, prémium nyílászáró megoldásokkal foglalkozó hazai vállalat is sikerrel forgalmazza a cég termékeit. A két legnépszerűbb Deceuninck ablak az Optimum 71 és az Elegant 76 MD rendszerek. Előbbi széles körben kedvelt kiváló minősége és kedvező ár fekvése miatt. 2 vagy 3 rétegű üvegezéssel és számtalan választható dekorfóliával kapható. Utóbbi kinézete az alumínium ablakokra hajaz, így letisztult formavilágával a modern megjelenést kedvelők körében népszerű.