Jó fizetés diploma nélkül

Az utóbbi évek pandémiás időszaka és az építőipar fellendülése révén egyaránt felértékelődtek a kétkezi és szakmunkás állások. Hirtelen mindenki számára világossá vált, hogy egy villanyszerelő, targoncás, pék, kamionsofőr, hegesztő -és még sorolni lehetne a különböző szakmákat- milyen fontos feladatokat lát el. Az alacsonyabb iskolai végzettség pedig koránt sem jelenti azt, hogy ne lehetne jól fizető, megbecsült munkát találni.

A Jobtain Kft. immár két évtizede köti össze a munkaadókat a dolgozni vágyókkal. Emberközpontú filozófiájuknak köszönhetően számos sikertörténetet valósítottak meg fennállásuk során. Honlapjukon több bejegyzésben is részletesen írnak olyan betanított, fizikai munkákról pl. operátor, minőségellenőr, csomagoló pozíciók, melyek magas fizetést és stabil munkahelyet biztosítanak a gyári szektorban.

A munkáltatóknak ma már versenyezniük kell a megbízható munkaerőkért. Ezáltal az ágazatban jellemzővé váltak a bejárási támogatások, egyéb juttatások és a versenyképes bérezés.