Mit tehetünk gyermekünk egészségéért?

Az egészség a legnagyobb kincs, és különösen így érzünk, ha gyermekünk egészségéről van szó. A médiának „köszönhetően” rengeteg információ zúdul a nyakunkba az egészséges életmódról, arról, hogy mi az ami egészséges és mi az ami nem. Szülőként ez nagyon frusztráló tud lenni, hiszen rajtunk van a felelősség, hogy kisgyermekeink egészségéről hogyan gondoskodunk.

A kender az egyik legrégebbi növényi alapanyagunk, amelynek élettani hatásait mostanában egyre nagyobb tudományos érdeklődés övezi. Ez nem is csoda, hiszen nagyon sokféle pozitív hatással rendelkezik, amiért egyre többen alkalmazzák a kender olajból készült táplálékkiegészítőket.

A sokféle pozitív visszajelzés hallatán a szülőkben jogosan merülhet fel a kérdés, hogy a CBD gyerekeknek vajon adható-e. Érdemes orvossal konzultálni az alkalmazása előtt, és orvos javaslata alapján hozni meg ezt a döntést. Mindenesetre a kender olaj pozitív hatásait egyre többen fedezik fel, és körültekintően alkalmazva többféle tünet enyhítésében segíthet, bizonyos betegségek esetén kiegészítő kezelésként is szóba kerül.